Bezdětní představitelé evropy symbolizují umírající kontinent

Pete Baklinski - https://www.lifesitenews.com

Skutečnost, že většina evropských lídrů nemá děti, nejen symbolizuje smrt Evropy, ale také demonstruje, že tím připravují její ovládnutí muslimy, protože nemají naději do budoucna, prohlásil nedávno konzervativní kanadský komentátor Mark Steyn.

„Evropští politici jsou neplodní. V jistém smyslu to ilustruje neplodnost populace jako takové, což je v západní Evropě skutečností,“ uvedl a poukázal na to, že vysocí představitelé hlavních západoevropských zemí jsou vesměs bezdětní. Mezi ně patří německá kancléřka Angela Merkelová, francouzský prezident Emmanuel Macron, britská pre miér ka Theresa Mayová, italský premiér Paolo Gentilon, nizozemský pre miér Mark Rutte, předsedkyně Skotské národní strany Nicola Sturgeonová, švédský předseda vlády Stefan Löfven, lucemburský premiér Xavier Bettel (homosexuál), bývalá prezidentka Švýcarska Simonetta Sommarugaová a irský ministerský předseda Leo Varadkar (homosexuál).

„Představitelné největších evropských ekonomik a všech evropských členů G7 jsou opravdu bezdětní,“ řekl Steyn. „To by po většinu lidských dějin bylo nejen statisticky nepravděpodobné, ale naprosto nemožné. Ať jde v evropské politice o cokoli, není to – slovy slavného výroku Billa Clintona – ,budoucnost všech našich dětí‘.“ Britský politický aktivista a šéfredaktor Breitbart London Raheem Kassam řekl komentátorovi televize Fox Tuckeru Carlsonovi, že bezdětní evropští lídři nemají na budoucnosti Západu žádný zvláštní zájem. „Když se rozhlédnete po Evropě, například Angela Merkelová v Německu, Itálie, Velká Británie, Francie – všechno bezdětní lidé. To je zajímavé, protože politici, kteří sami mají děti, mají na budoucnosti svých národů mnohem větší zájem než ti, kteří je nemají.“ Steyn řekl, že bezdětnost evropských politiků je „demografie západní Evropy v malém“. Jedinou političkou, jež tomuto trendu vzdoruje, je polská ministerská předsedkyně Beata Szydłová, která má dva syny, z nichž jeden je katolickým knězem. Polsko má také v porovnání se sousedními zeměmi nejzdravější porodnost.

Podle Steyna většina západní Evropy už prožívá předsmrtné křeče demografické sebevraždy, protože páry nemají dost dětí, které by nahradily předchozí generace. Porodnost ve většině evropských zemí je hluboko pod 2,1 dítěte na pár, který je zapotřebí k udržení počtu obyvatel. Kvetoucí muslimská populace v západní Evropě je na nejlepší cestě k zaplnění všech volných prostor. Při zvětšujícím se rozdílu porodnosti mezi muslimy a postkřesťanskými sekularisty budou mít muslimové (jichž je nyní cca 10 procent) za pouhé dvě generace stejně tolik vnuků jako postkřesťanští sekularisté (kteří v současné době tvoří zbývajících 90 procent). To je podle Steyna důsledkem toho, že muslimové mají průměrně 3,5 dětí na pár, zatímco u postkřesťanských sekularistů je to jen 1,3 dítěte. „Lidé se domnívají, že to je pomalý proces... Děje se to velmi rychle. Dohánění je v plném proudu.“

Steyn řekl, že ovládnutí západní Evropy muslimy „není žádná prognóza“. Poznamenal, že některé základní školy, například v belgických Antverpách, už mají většinu muslimských žáků. „Nikdo nic nepředpovídá. Mluvíme o dětech, které právě teď chodí do školy, což znamená, že za patnáct let budou vstupovat do pracovního procesu. To není žádná prognóza. Nemluvíme o trendech. Mluvíme o skutečných živých lidech, kteří teď sedí ve třídách základních škol.“

Překlad Lucie Cekotová

Ze života společnosti - rcmonitor.cz